Главно меню

English

Новини

13 марПетър Стойчев в Германия

Благодарение  подкрепата на Министерството на спорта и Българска  федерация по плувни спортове, най-добрият ни плувец Петър Стойчев, от началото на 2011г провежда своята активна спортна подготовка в Германия. Там има възможност да тренира  съвместно с Томас Лурц световния шампион на 10км в открити води.

До 15.03.2011, съвместно със състезателите от  немския клуб – Вюрцбург 05, провеждат спортен лагер на остров Тенерифе част  от  архипелага Канарски  острови (на който се намира и най-високия връх на Испания – Тейде  3718 метра). Стойчев тренира усилено и няма да успее да се наслади на красотата на острова. В програмата му седмично е заложено да изплува 100 км, както и ежедневна едночасова тренировка във фитнес залата.

Следващият старт на Петър е на 17-ти април в Сантос, Бразилия. Състезанието е първи кръг за Световната купа на 10 км. На 30-ти април е маратонът в Канкун, Мексико също 10 км.

0 коментара

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Готово!

На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.

Не сте попълнили правилно полето за Телефон

Не сте избрали начин на плащане

1Избери артикул с подписа на Петър Стойчев
2Напиши лични данни и избери начин на плащане

*Код за сигурностНов код

3Поръчай!

Поръчай сега! На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.