Главно меню

English

Новини

28 януПетър Стойчев се класира трети в спринта “Speed Agro”

Петър Стойчев се класира трети на традиционния спринт, който се провежда в четвъртъка преди маратона Санта Фе – Коронда (57км). Първи стана италианецът Родолфо Валенти, а втори Александър Студински от Германия.

В четвъртък беше и официалното откриване на 50-тия маратон Санта Фе-Коронда, където бяха представени всички 25 участници.

Така наречените „спринтове” в плуването в открити води се организират с цел да се направи шоу за феновете на този спорт. Те са кратки, обикновено са само 1 км, но предизвикват голям интерес и са наблюдавани от многобройна публика. По този начин спонсорите на състезанието си правят и добра реклама.

Интересно е да се отбележи, че по време на маратона в неделя се организира кампания за даряване на кръв. Това не е случайно, защото зрителите на този маратон са достигали 100 000 души. Кампанията не се прави за първи път и също се е превърнала в традиция. Основната цел на проявата е Аржентина да стане световен център за даряване на кръв.

Така в неделя по време на маратона студенти по медицина ще бъдат на разположение на всеки аржентинец, който е готов да помогне.    

0 коментара

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Готово!

На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.

Не сте попълнили правилно полето за Телефон

Не сте избрали начин на плащане

1Избери артикул с подписа на Петър Стойчев
2Напиши лични данни и избери начин на плащане

*Код за сигурностНов код

3Поръчай!

Поръчай сега! На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.