Главно меню

English

Новини

2 февПетър Стойчев пристигна във Виедма

Днес Петър Стойчев пристигна в град Виедма, където в събота ще участва в третия кръг от Гран При по плувен маратон. Дистанцията на състезанието е 12 км и организаторите обещават един зрелищен спектакъл.

Директорът на маратона Патагония-Виедма Клаудио Плит обясни пред аржентинския вестник “Нотисиас”, че на старта в събота ще застанат най-добрите плувци в открити води в света. “Могат да се случат много неща. Трябва да се вземе под внимание до колко ще се възстановят някои плувци, особено тези, които участваха в Санта Фе-Коронда. Например положението с Дамян Блаум (втори в Гран При 2010) е доста сериозно”, каза още Плит. Очаква се за маратона във Виедма да пристигнат още състезатели. “В събота ще плува Алек Маер, който е участник в последните олимпийски игри. Ще пристигне и отборът на Франция. Очаквам и бразилката Полиана Окимото, която е една от най-добрите жени в света. Знаете, че Студински се отказа на маратона Санта Фе. Моето мнение е че го направи, за да се пази за Виедма, защото му харесва повече дистанцията. Наистина вярвам, че ще видим много интересно състезание”, допълни още аржентинецът. Плит не забрави да коментира триумфът на Стойчев. “Да, той още веднъж приложи тактиката си “чакам те и ще те бия на финала”. Наистина състезанието протече в невероятна жега. Бяхме като във фурна. Две състезателки бяха толкова обезводнени, че се наложи да им се правят вливания, за да се възстановят”, завърши Плит.

0 коментара

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Готово!

На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.

Не сте попълнили правилно полето за Телефон

Не сте избрали начин на плащане

1Избери артикул с подписа на Петър Стойчев
2Напиши лични данни и избери начин на плащане

*Код за сигурностНов код

3Поръчай!

Поръчай сега! На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.