Главно меню

English

Новини

29 ноеПетър Стойчев и Станка Златева станаха „най-добри спортисти“ на „Левски“

Носителят на 11 поредни титли от Световната купа по плувен маратон Петър Стойчев и петкратната световна шампионка по борба Станка Златева бяха избрани за най-добри спортисти на спортен клуб „Левски“.

Церемонията се проведе в зала „Универсиада“, а на нея бяха наградени най-добрите спортисти, треньори, деятели на клуба и обществени личности, допринесли за развитието на спорта.

„Тази награда много ме радва и ми дава стимул за следващата година“, заяви Златева, чийто наставник Симеон Щерев беше избран за треньор номер 1. „Това е признание за борбата, което е и много задължаващо като идва олимпийска година. Надявам се моите момчета и момичета да покажат всичко, което е необходимо, за да вземат повече квоти за олимпийските игри и повече медали на олимпийските игри в Лондон. В момента сме на лагер до 10 декември, след което имаме два турнира“, обясни Щерев.

Петър Стойчев определи получената награда като „най-голямото признание на клубно ниво в България“. „Да си номер 1 на най-великия спортен клуб в страната е наистина огромно признание. Задължава ме да давам пример на младите, задължава ме да се грижа за младите, да им помагам в тяхното развитие, задължава ме да им покажа, че има много пътища за развитие и да ги накарам да правят правилни постъпки в свободното си време. Това са неща, които ще им помогнат в бъдеще да се развият като личности, ще им помогнат да станат и те за пример на подрастващите“, заяви плувецът.

Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева и нейният КХЛ „Левски-Илиана“ бяха наградени за клуб с най-голям международен принос“, а момичета от ансамбъла по художествена гимнастика също получиха награда.

През 2011 г. спортистите на „Левски“ са спечелили общо 529 медала от международни състезания, от тях 35 медала от световни първенства. Георги Кожухаров

0 коментара

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Готово!

На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.

Не сте попълнили правилно полето за Телефон

Не сте избрали начин на плащане

1Избери артикул с подписа на Петър Стойчев
2Напиши лични данни и избери начин на плащане

*Код за сигурностНов код

3Поръчай!

Поръчай сега! На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.