Главно меню

English

Новини

25 януПетър Стойчев пристигна в град Санта Фе, за маратона Санта Фе-Коронда (57км).

Петър Стойчев пристигна вечерта на 24-01-2011г в аржентинския град Санта Фе, където в неделя ще участва в 50-тия юбилеен маратон Санта Фе-Коронда (57км). Присъствието на българина предизвиква голям интерес сред местните медии. Петър е победител в надпреварата през последните пет години, което му постижение е рекорд по брой победи в маратона.

В момента височината на реката е 2,90м, за разлика от миналата година, когато  тя достигна 5,20 м. Това предполага, че  тази година маратонът ще бъде и по-бавен, защото скоростта на водата в реката е по-ниска. Очаква се по-дълго и тежко състезание и заради високите температури през последните дни, които достигнаха до 38С. До този момент  участие в маратона  са потвърдили 25 състезатели.

Шестима от плувците в предстоящата надпревара имат сериозни здравословни проблеми. Предполага се, че причината е качеството на водата в реката в следствие нискто и  ниво .  За съжаление Петър е един от тези състезатели .

На 25-ти вечерта бе представена книгата “el Libro de Oro de la Maratón” (Златната книга на маратона Санта Фе-Коронда). Тя е посветена на 50-годишния юбилей на маратона Санта Фе-Коронда. Изданието се разпростира на 240 страници с история и подробна статистика за всеки един от проведениете до днес 37 състезания.

0 коментара

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Готово!

На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.

Не сте попълнили правилно полето за Телефон

Не сте избрали начин на плащане

1Избери артикул с подписа на Петър Стойчев
2Напиши лични данни и избери начин на плащане

*Код за сигурностНов код

3Поръчай!

Поръчай сега! На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.