Главно меню

English

Новини

23 януПетър Стойчев се класира четвърти на провелия се първи старт от „Гранд при“ в Аржентинския град Росарио, на дистанция 15 км

Днес 23-01-2011г. при високи стойности на температурите на въздуха 34С и на водата 28С, се проведе първия старт от Гранд при, в Аржентинския град Росарио на дистанция 15 км.Класирането на първите четирима: първо място извоюва Francisko Hervas  от Испания, на второ място се класира Brian Richman от Белгия, на трето Alex Studinski от Германия и на четвърто място Петър Стойчев.

Петър сподели, че „недостатъчната   бързина и скорост във финалния спринт, са го лишили от медал, след силното и оспорване плуване във водите на река Парана“.

Следващият старт от „Гранд при“ на който Петър ще вземе участие е  на  30-01-2011,маратона  “Рио Коронда(Santa Fe–Rio-Coronda) с дистанция 57 км.

0 коментара

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Готово!

На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.

Не сте попълнили правилно полето за Телефон

Не сте избрали начин на плащане

1Избери артикул с подписа на Петър Стойчев
2Напиши лични данни и избери начин на плащане

*Код за сигурностНов код

3Поръчай!

Поръчай сега! На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.