Главно меню

English

Новини

11 май„Аурубис България“ е генерален спонсор на Петър Стойчев

За втора поредна година Аурубис България е генерален спонсор на Петър Стойчев

11 май 2011 г., София, 11:30 ч.: Аурубис България за втора поредна година подкрепя като генерален спонсор десеткратнния носител на световната купа  по плувен маратон Петър Стойчев.

Това беше съобщено днес на провелата се пресконференция от изпълнителният директор на Аурубис България Никола Треан, в присъствието на  Петър Стойчев и неговия дългогодишен треньор Красимир Туманов. На събитието бяха представени и детайли около подготовката на Петър Стойчев за предстоящите стартове от световната купа.

« Много сме горди, че ще имаме възможност да продължим  да бъдем част от успехите на българския спорт в лицето на десеткратнния носител на световната купа  по плувен маратон Петър Стойчев. Пожелвам му много успехи на предстоящите стартове от световната купа, както и така жадуваната олимпийска титла в Лондон догодина.», каза г-н Никола Треан, изпълнителен директор на Аурубис България.

Месец след като бе представен като генерален спонсор на 61-та колоездачна обиколка на България, Аурубис България още веднъж потвърди дългосрочните си планове за подкрепа на българския спорт. Компанията е поддръжник и на редица други спортни проекти, сред които са волейбол, карате и кану-каяк. Сред предстоящите за реализация инициативи в областта на спорта на регионално ниво са изграждане на спортни площадки, оборудване на спортни клубове, подкрепа на турнири и създаване на условия за развитие на спорта. Социалната програма на компанията обхваща освен спортни инициативи и дейности, насочени към подпомагане на трайно безработни лица, хора с увреждания, учащи, талантливи деца, както и културни прояви.

0 коментара

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Готово!

На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.

Не сте попълнили правилно полето за Телефон

Не сте избрали начин на плащане

1Избери артикул с подписа на Петър Стойчев
2Напиши лични данни и избери начин на плащане

*Код за сигурностНов код

3Поръчай!

Поръчай сега! На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.