Главно меню

English

Новини

29 ноеДневникПетър Стойчев и Станка Златева станаха „най-добри спортисти“ на „Левски“

Носителят на 11 поредни титли от Световната купа по плувен маратон Петър Стойчев и петкратната световна шампионка по борба Станка Златева бяха избрани за най-добри спортисти на спортен клуб „Левски“.

Церемонията се проведе в зала „Универсиада“, а на нея бяха наградени най-добрите спортисти, треньори, деятели на клуба и обществени личности, допринесли за развитието на спорта.

„Тази награда много ме радва и ми дава стимул за следващата година“, заяви Златева, чийто наставник Симеон Щерев беше избран за треньор номер 1.

„Това е признание за борбата, което е и много задължаващо като идва олимпийска година. Надявам се моите момчета и момичета да покажат всичко, което е необходимо, за да вземат повече квоти за олимпийските игри и повече медали на олимпийските игри в Лондон. В момента сме на лагер до 10 декември, след което имаме два турнира“, обясни Щерев.

Петър Стойчев определи получената награда като „най-голямото признание на клубно ниво в България“. „Да си номер 1 на най-великия спортен клуб в страната е наистина огромно признание. Задължава ме да давам пример на младите, задължава ме да се грижа за младите, да им помагам в тяхното развитие, задължава ме да им покажа, че има много пътища за развитие и да ги накарам да правят правилни постъпки в свободното си време. Това са неща, които ще им помогнат в бъдеще да се развият като личности, ще им помогнат да станат и те за пример на подрастващите“, заяви плувецът.

Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева и нейният КХЛ „Левски-Илиана“ бяха наградени за клуб с най-голям международен принос“, а момичета от ансамбъла по художествена гимнастика също получиха награда.

През 2011 г. спортистите на „Левски“ са спечелили общо 529 медала от международни състезания, от тях 35 медала от световни първенства.

0 коментара

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Готово!

На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.

Не сте попълнили правилно полето за Телефон

Не сте избрали начин на плащане

1Избери артикул с подписа на Петър Стойчев
2Напиши лични данни и избери начин на плащане

*Код за сигурностНов код

3Поръчай!

Поръчай сега! На въведения от вас телефон ще попучите обаждане, на което трябва да потвърдите поръчката.